stonecolor logo

Ofte stillede spørgsmål

 

Er StoneColor sundhedsskadelig?

StoneColor er ikke mærket sundhedsskadelig.

Kan det passe min skifergrå farve optræder med en blågrå tone?

Ja, det kan godt passe. For at ramme den skifergrå tone med udendørsstabile pigmenter, er der anvendt en sort tonefarve, som i sollys optræder med et blågråt skær.

Må man bruge StoneColor oven på saltudblomstring?

Ja, det må man gerne. StoneColor hæfter og stopper saltudblomstringen.

Hvordan vedligeholder jeg?

Vedligeholdelsen foregår, som man normalt vedligeholder sine fliser. Jævnlig fejning er en god ide. Hertil anbefales det også at man årligt vasker sine fliser med StoneCleaner og skurekost. StoneColor tåler fint algemidler, Round-up, ukrudtsbrænder (dog vigtigt at holde den i bevægelse) samt højtryksrenser (dog vigtigt at holde den i bevægelse).

Hvilken glans har StoneColor?

StoneColor er mat. I nogle tilfælde kan StoneColor optræde med lidt glans umiddelbart efter påføringen, overfladen bliver dog mat efter nogle dage.

Hvilke farver kan man få StoneColor i?

StoneColor fås i naturrød, sort, mocca, betongrå og skifergrå.
Se vores Leg med Farver her

Kan produktet anvendes indendørs?

Nej. Produktet er udviklet specielt til brug udendørs og indeholder derfor nogle råvarer, som har en hæmmende effekt mod mos/- og algebegroning. Disse råvarer er kun godkendt til udendørs brug.

Hvad er stoneColor?

StoneColor er mat. I nogle tilfælde kan StoneColor optræde med lidt glans umiddelbart efter påføringen, overfladen bliver dog mat efter nogle dage.

Hvad kan det bruges til?

Produktet er en helt nyudviklet malingstype, som er baseret på nyeste nanoteknologi, crosslinking bindemidler samt UV bestandige pigmenter. Produktet har hidtil usete egenskaber, såsom stor indtrængning i overfladerne, intensiv vedhæftning, stor slidstyrke, ekstra UV stabilitet samt modstandsdygtig overfor olie, vand og de mest anvendte husholdningsprodukter fra dagligdagen.

Hvem køber det typisk?

Typisk købes stoneColor af den private forbruger, som gerne vil spare tid og ikke mindst penge. Hertil kommer at det pæne resultat ofte vil holde længere selv i sammenligning med nye sten. Påføringen kan også udføres af professionelle håndværkere.