stonecolor logo

StoneCleaner

Stonecolor, stonecleanerProduktbeskrivelse

Flydende koncentreret universal rengøringsmiddel med stor opløselighed af olier, fedt, skidt og andre former for urenheder og smuds på mineralske overflader af f.eks. betonsten, fliser m.m..Indeholder effektive biologisk nedbrydelige an- og nonioniske tensider m.m. alt valgt m.h.t. til effektivitet samt at være skånsom for bruger og natur.

Anvendelse

Anvendes til rengøring af mineralske overflader såsom beton-sten, fliser, klinker m.m. i indkørsler og terrasser med belægningssten, samt på offentlige pladser, gader, fortove og industrigulve,Det er vigtigt når afrensningen med StoneCleaner har fundet sted, at man skyller den rensede overflade grundigt efter med vand.Hvis overfladen bagefter behandles med StoneColor, skal man sørge for at overfladen/belægningen er helt tør.

Før anvendelse skal man vurdere overfladens beskaffenhed samt hvor meget den er tilsmudset/forurenet og ud fra det, vælge hvilken fortynding man vil anvende.

 

Dosering:
I grove tilfælde kan man anvende StoneCleaner ufortyndet og lade den ligge på overfladen i nogle få minutter før man starter manuel med stiv gadekost, spuling med vandslange eller afrensning med højtryksrenser.
Den koncentrerede StoneCleaner fortyndes med vand i forholdet 1 ltr. StoneCleaner til 4 ltr. vand