stonecolor logo

Hvem er Nowocoat Industrial?

Innovative, funktionelle og holdbare coatings


Nowocoat A/S er en innovativ og moderne farve- og lakfabrik, som har rødder tilbage til 1861. Vi leverer innovative, funktionelle og holdbare coatings til industri, produktion og professionel brug.

Vi følger ikke udviklingen – vi skaber den.

Gennem vores innovation og udvikling sætter vi nye standarder for den effekt, man kan opnå gennem overfladebehandling.
Vores særkende er, at vi udvikler special løsninger til vores kunder og går ind og forstår behov og arbejdsprocesser og undersøger, hvordan vi sammen kan udvikle en løsning, så den hjælper vores kunder bedst muligt. Der dannes langvarige partnerskaber med respekt for hinandens kompetencer.
Den strategi har blandt andet resulteret i QuickDry-teknologien, som betyder kortere produktionstid og mindre afdunstning, hvilket både betyder et bedre arbejdsmiljø men også en kortere ”time to market”. Ikke mindst i forbindelse med produktioner, hvor der er store likviditetsbindinger, har dette en direkte afsmitning på bundlinjen som vores kunder.

 

State-of-the-art produktionsfaciliteter

I 2018 kunne vi indvie vores nye fabrik i Kolding, hvor de moderne produktionsfaciliteter giver os et optimeret flow, hvor vi lynhurtigt tapper helt op til 65.000 liter tre gange i døgnet ved treholdsskift.
I mange af vores processer er der indført robotteknologi, som både skåner vores medarbejdere under produktionen og sikrer en ensartet høj kvalitet.
 

Certificeret kvalitetssikring og miljøhensyn

Hele produktionen er dobbeltcertificeret efter ISO 9001 og ISO 14001, og vi kan levere alle vores coatings med fuld sporbarhed, samtidig med at vi hele vejen gennem produktionen tager de største hensyn til miljøet.
 

Dygtige medarbejdere og moderne teknologi er fundamentet

Fundamentet for at kunne møde selv de meste krævende og specialiserede behov på markedet er vores dygtige og passionerede medarbejdere, som med adgang til den mest avancerede og moderne teknologi har mulighed for at drive innovation og udvikling af coating frem til nye standarder og patenter.
Kontakt os for at høre mere om, hvordan Nowocoat A/S kan optimere dine produkter og fremstilling med innovativ coating.